Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Drogaţi la volan

Publicat

pe

Doi olteni au fost prinşi la volan după ce consumaseră droguri.

Este vorba despre o femeie de 31 ani, din Slatina, şi un tânăr de 25 ani, din Balş.

“La data de 13 ianuarie a.c., ora 20:15, pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina, a fost depistată o femeie de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,DRUGTEST”, rezultatul a fost pozitiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La aceeași dată, ora 20:00, pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, a fost depistat un bărbat de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,DRUGTEST”, rezultatul a fost pozitiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit Poliţiei Olt.

În aceeaşi zi, pe strada Vladu Nica, din comuna Osica de Sus, a fost depistat un bărbat de 23 ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Continue Reading