vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenințările cu bombă din Râmnicu Vâlcea, făcute de un băiat care și-a dedicat tinerețea infracțiunilor

Aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate din cele două mall-uri aflate în municipiul Râmnicu Vâlcea, duminică seara, în urma ameninţării cu bombă făcută la numărul unic de urgenţă 112. În cele din urmă, după intervenția forțelor de ordine, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Se pare că totul a pornit de la un băiat de 18 ani, din  comuna Dăeşti. Acesta este deja cunoscut în rândul infractorilor, chiar dacă doar ce și-a sărbătorit majoratul. În 2018 și 2019, individul  a furat un autobuz, un microbuz şi un taxi. Mai mult decât atât, tânărul a ieșit la plimbare cu ele pe drumurile publice şi provocând incidente.

Acesta a fost trimis în judecată pentru furt în scop de folosinţă, el fiind condamnat la o pedeapsă neprivativă de libertate, respectiv la executarea unei măsuri educative sub supravegherea unui consilier de probaţiune din cadrul Serviciului de Probaţiune Vâlcea şi a tatălui său. Mai mult decât atât, pe latură civilă, tânărul a fost obligat de instanţă să plătească daune civile către o societate de transport în comun, scrie gazetavalceana.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii vâlceni a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Dăeşti, bănuit că ar fi apelat abuziv şi a sesizat că în centrul comercial noi a fost amplasată o bombă. Se fac cercetări de către poliţiştii din cadrul Biroului Arme , Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Foto: gazetavalceana.ro

Politica