Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedințiul, județ roșu, are acum un barosan în conducerea centrală a PSD: ,,Îi transmit aprecierea mea doamnei Dăncilă pentru munca depusă!”

Publicat

pe

Președintele PSD Mehedinți Aladin George a fost ales să facă parte și din noua conducerea interimară a PSD, ca urmare a rezultatului bun pe care PSD Mehedinți l-a obținut la alegerile prezidențiale.

,,Sunt onorat să fac parte din conducerea interimară a Partidului Social Democrat! Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv și vine în urma rezultatului bun pe care Organizația PSD Mehedinți, pe care o conduc, l-a obținut la alegerile prezidențiale. La conducerea PSD, mă alătur domnului Marcel Ciolacu în calitate de președinte interimar, domnului Paul Stănescu în calitate de secretar general, colegilor Adrian Gâdea, Nicolae Bădălău, Mihai Weber – președinți ai organizațiilor câștigătoare, dar și liderilor senatorilor și deputaților PSD din Parlamentul României și reprezentanților celor opt regiuni de dezvoltare. Îi transmit și pe această cale, aprecierea mea doamnei Viorica Dăncilă pentru toată munca depusă ca președinte al PSD și în campania electorală pentru alegerile prezidențiale!” a declarat Aladin Georgescu.

Pentru PSD urmează o perioadă de evaluare amănunțită a rezultatelor alegerilor prezidențiale în fiecare organizație județeană.

,,Împreună vom recâștiga încrederea oamenilor și vom spori șansele pentru ca la alegerile de anul viitor, PSD să revină în preferințele electoratului. Avem capacitatea și resursele de a redeveni principala forță politică din România!” a mai spus Aladin Georgescu.

Continue Reading