vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost arestat preventiv suspectul crimei din Corlățel

Mihai Cosmin Martinoiu Postelnicu, bărbatul suspectat de uciderea unei bătrâne din comuna Corlățel, județul Mehedinți, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Măsura a fost dispusă de magistrații Tribunalului Mehedinți la propunerea procurorilor de la Parchetul Județean.

,,Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, privind pe inculpatul Martinoiu -Postelnicu Mihai-Cosmin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de omor, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23.10.2019 până la data de 21.11.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 23.10.2019 până la data de 21.11.2019, inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în soluția dată Tribunalului Mehedinți.

Zilele trecute, mai exact marți dimineața, Viorica Ionescu, pensionară, fost asistent medical, în vârstă de 80 de ani, din comuna Corlățel, a fost găsită decedată în casă cu gâtul tăiat după ce vecinii, îngrijorați că n-au mai văzut-o deloc, au sunat la 112.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 20-21 octombrie, în jurul orei 01.00, inculpatul a intrat în locuința victimei, spărgând un geam. I-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona capului și a gâtului, cu un corp dur și cu muchie tăietoare”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Politica