vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Paul Stănescu are un plan de salvare pentru PSD

Fostul vicepremier Paul Stănescu, care este din nou pe poziții de forță în PSD după ce risca excluderea în urmă cu câteva luni, în perioada Dragnea, are un plan de salvare pentru partid: propune readucerea unor oameni precum Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat Radio Europa Liberă.

„M-au acuzat mulți oameni de Victor Ponta, că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile”, a spus Paul Stănescu.

Vineri, în partid a fost luată decizia ca echipa de campanie să fie compusă din liderii care au avut rezultate, fiind astfel îndepărat sceretarul general, Mihai Fifor, care era și șeful de campanie al Vioricăi Dăncilă, potrivit digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Implicarea baronilor s-a văzut și la evenimentul de la Romexpo unde a avut loc relansarea Vioricăi Dăncilă în cursa prezidențială. Pe scena au urcat, rând pe rând, liderii din teritoriu, iar discursurile au început cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și Olguța Vasilescu, semn că partidul are o nouă conducere de facto.

Secretarul general, Mihai Fifor și președintele executiv, Eugen Teodorovici, au privit discursurile din sală, fără să fie invitați pe scenă. De altfel, Fifor, pe care baronii au vrut să îl schimbe din funcția de secretar general, nu a mai fost în preajma Vioricăi Dăncilă așa cum obișnuia. La intrarea în sală, Dăncilă a fost flancată de tripleta Ciolacu-Firea-Stănescu, iar Mihai Fifor se poate vedea în imagini, la câțiva metri în spate.

Politica