luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă a ieșit bine din orezărie: continuă în Cupa României!

Oltenii s-au chinuit, dar au izbutit. Cu o formulă inedită, pe un teren impracticabil, echipa lui Pițurcă s-a calificat în optimile competiției knock-out.

 

 

Un gol întâmplător al puștiului Luis Nițu a fost decisiv pentru calificare, la capătul unui meci în care oltenii s-au jucat cu ocaziile. Același Nițu a mai lovit bara, Koljic a avut două șanse imense, una singur cu portarul, iar Cicâldău a dat pe lângă cu 7 metri de poartă în față.

La final, Pițurcă a tras concluziile: „Jocul a fost la discreția noastră, dar nu am reușit să marcăm. Am trăit până la final cu emoții. Nu mai contează decât că am câștigat. Aceste jocuri dacă le câștigi totul e în regulă”. Firesc, subiectul numărul unu a fost gazonul de pe Oblemenco: „Este un teren greu, care a mai făcut o victimă astăzi, pe Cosic. O orezărie. Nu cred că primarul a declarat că nu va schimba gazonul. Nu se poate, e obligatoriu să schimbăm acest gazon. Mâine vom avea o întâlnire în 4, cu primarul, reprezentantul CNI și al constructorului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul CSU a comentat și evoluțiile jucătorilor săi. Despre Koljic, reintrat după o absență de 6 luni, a spus: „Mi-a plăcut. Să joci de o asemenea manieră, m-a impresionat. Aș fi vrut să-l bag și pe Fortes 30 de minute, dar s-a accidentat Cosic”. Și Bancu a revenit după o accidentare: „A făcut doar 2 zile antrenament cu noi. De-abia aștept să văd cât a alergat. El are calități fizice bune. Și pe el am vrut să-l schimb în minutul 60, dar muriseră puștii”. Mățel e pariul lui Piți: „E un jucător cu experiență, și-a făcut datoria. Dar nu e ușor pentru primul meci.

Despre Nițu, antrenorul a spus: „A marcat al doilea său gol, putea să-l dea și pe-al treilea. Nițu e un jucător care simte golul, e unde trebuie”.

 

Politica