vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineretul Poiana Mare a dat fotbalul pe nuntă!

Jucătorii de la Poiana Mare și-au anulat deplasarea la Cârcea pentru că unul dintre coechipierii lor tocmai se căsătorea. Echipa a anunțat pe facebook: „Astăzi este o zi importantă pentru colegul și prietenul nostru DELIU IONUȚ și aleasa inimii Diana, aceștia au ales să semneze contractul vieții și să se căsătorească!
CAS
Ă DE PIATRĂ! Din acest motiv echipa noastră nu poate să ajungă la meciul de la Cârcea deoarece toți jucătorii sunt alături de colegul nostru, am cerut să jucăm acest meci în orice altă zi dar nu azi, am fost refuzați și am refuzat și noi să jucăm azi dacă nimeni nu ne înțelege. CS Cârcea-Poiana Mare 3-0”.

Potrivit celor de la AJF Dolj, Tineretul Poiana Mare nu a făcut nicio cerere pentru ca meciul să fie reprogramat, astfel încât sunt așteptate sancțiuni drastice în ședința Comisiei de Disciplină de astăzi.

Surpriza etapei s-a înregistrat la Podari, acolo unde Amărăștii de Jos au obținut un punct. Ișalnița și Bechet s-au impus în deplasări, în vreme ce Segarcea – Ostroveni a fost cel mai spectaculos meci, încheiat fără învingători și învinși, scor 3-3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Liga Doljului – etapa 2

Jiul Podari – Unirea Amărăștii de Jos        1-1

Victoria Plenița – Metropolitan Ișalnița      1-3

CS Cârcea – Tineretul Poiana Mare  3-0 (masa verde)

Progresul Segarcea – Recolta Ostroveni     3-3

Flacăra Moțăței – Știința Bechet        1-2

Viitorul Măceșu de Sus – UT Dăbuleni      2-5

Tractorul Cetate 2 – Progresul Cerăt          1-2

Dunărea Calafat – ACS Desa – amânat

Politica