sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi locuri de joacă modernizate, în Râmnicu Vâlcea

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu au inaugurat locul de joacă modernizat de lângă Dispeceratul ETA Nord, de pe str. Nicolae Titulescu. 

Primarul orașului a anunțat că se lucrează în continuare la modernizarea locurilor de joacă și nu numai. Toate zonele din Râmnicu Vâlcea sunt în vederea autorităților, indiferent dacă este vorba de periferie sau de centrul orașului.

Nu am făcut doar locul de joacă. Am modernizat zonă a blocului H6, aleile au fost modernizate, asfaltate. Acest loc, aflat în paragină, a fost făcut un loc ultra modern. Acum lucrăm la alte locuri de joacă. Suntem într-o priză continuă. Se lucrează mult și acest lucru mă bucură foarte mult. Vâlcenii sunt pretențioși, și este firesc. Atâta timp cât orașul se dezvoltă, fiecare vrea și în zona lui”, a declarat Mircia Gutău.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe spațiul în suprafață de 230 mp s-au recondiționat şi vopsit echipamentele de joacă aflate în stare bună, s-au amplasat 5 echipamente noi – două figurine 3D pe arc, 2 balansoare pe arc cu figurine 3D şi un complex de joacă – s-a aplicat strat suport de granule colorate în masă şi s-au montat bănci, totodată s-a recondiționat şi împrejmuirea acestui spațiu.

Politica