joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amețit de alcool, a căzut cu motocicleta. Salvamontiștii i-au sărit în ajutor

Un bărbat de 31 ani, din Novaci, care consumase alcool, a căzut cu motocicleta într-o zonă montană. Acesta plecase cu mai multe persoane pentru a face offroad cu o motocicletă enduro. Din cauza terenului accidentat, s-a dezechilibrat și a căzut, suferind leziuni. În ajutorul său au fost trimiși salvamontiștii gorjeni.
„Din cauza terenului accidentat unde a avut loc evenimentul și a drumului greu accesibil, persoana accidentată a fost transportată la echipajul de ambulanță, de lucrători din cadrul Serviciului de Salvamont Gorj, iar ulterior la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Poliţiştii s-au deplasat la spital pentru efectuarea de investigații, ocazie cu care au constatat că un bărbat, de 31 de ani, din orașul Novaci, în  timp ce se afla împreună cu mai multe persoane, într-o zonă montană, la aproximativ 15 km depărtare de comuna Crasna, pentru a practica offroad cu o motocicletă enduro, din cauza terenului accidentat, s-a dezechilibrat și a căzut, suferind leziuni”, transmite IPJ Gorj.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,35mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Pentru că s-a autoaccidentat, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica