vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie ca în filme între craioveni!

Mai mulți bărbaţi au atacat bodyguarzii fostului Club Evo, actual Budha, pentru că nu i-au lăsa să intre. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. După ce indivizii au început să arunce cu scaunele de pe terasă, proprietarul localului a apăsat butonul de panică. Unul dintre agitatori l-a lovit cu capul în fata pe administratorul localului, Marian Sandu.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
„Noaptea trecuta, in jurul orei 4.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie, intr-un local din Craiova. Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca un barbat, de 35 de ani, din Craiova, pentru faptul ca nu a fost lasat sa intre in local, i-a aplicat o lovitura, cu
capul in zona feţei, administratorului locului respectiv. Ulterior persoane din anturajul acestui barbat au distrus bunuri pe terasa localului. Politiștii desfășoară activități pentru identificarea tuturor participanților la altercatie şi tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infracţiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Politica