sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turnu Măgurele – Pandurii, în prima etapă a Ligii a doua

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu a obținut licența pentru a evolua în ediția 2019/2020 a Ligii a doua. Luni, 15 iulie, a fost ultima zi în care cluburile au obţinut dreptul de participare. Pe lângă cererea de înscriere, un club trebuia să prezinte certificatul de îndeplinire a condiţiilor minime de participare, cât şi să depună în conturile precizate de serviciul financiar al FRF, cu titlul de garanţie financiară, suma de 50.000 lei.
Potivit Federaţiei Române de Fotbal, toate aceste demersuri au fost îndeplinite până la termenul limită de toate echipele care au obţinut dreptul să joace în noul sezon al Ligii 2.
Astfel, componenţa Ligii 2, ediţia 2019-2020, este următoarea: Dunărea Călăraşi, Concordia Chiajna, FC Universitatea Cluj, FC Petrolul Ploieşti, Sportul Snagov, Fotbal Club Argeş, Luceafărul Oradea, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni, ASU Politehnica Timişoara, Daco-Getica Bucureşti, Ripensia Timişoara, AFC UTA Arad, ASSCS Farul Constanţa, Pandurii Lignitul Târgu Jiu, SCM Gloria Buzău, Fotbal Club Rapid 1923, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.
Odată cu aflarea echipelor participante în noul sezon, FRF a organizat, la Casa Fotbalului, tragerea la sorţi pentru stabilirea calendarului competiţional al ediţiei 2019-2020 a Ligii 2. Evenimentul a avut loc în sala „Nicolae Dobrin”. Procedura de stabilire a programului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru 20 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorţi. Administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, a fost prezent din partea clubului și a aflat, printre altele, că gorjenii vor juca în prima etapă pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele. Tot în prima rundă a sezonului 2019/2020 va avea loc și un derby de tradiție, Rapid București – Farul Constanța.

Programul primei etape din Liga 2:

Rapid – Farul
Concordia Chiajna – Daco-Getica
Turris Turnu Măgurele – Pandurii
ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni
CSM Reșița – U Cluj
Luceafărul Oradea – Sportul Snagov
FC Argeș – Ripensia Timișoara
Gloria Buzău – Csikszereda Miercurea Ciuc
Metaloglobus – Petrolul Ploiești
UTA Arad – Dunărea Călărași

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica