vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova începe aventura europeană!

Drumul european al oltenilor începe astăzi la Baku. Primul obstacol: formația Sabail.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, CSU Craiova a ajuns în preliminariile europene. De această dată cu largul concurs al celor de la Viitorul Constanța. CSU a încheiat sezonul pe locul 4, după un final de stagiune dezamăgitor, însă succesul echipei lui Hagi în Cupa României le-a permis alb-albaștrilor să bifeze o nouă prezență europeană.

În precedentele 2 stagiuni ale Europa League, în tururi mai avansate ale întrecerii, CSU a fost eliminată de Milan și Leipzig. În acest an, pornind din primul tur preliminar, juveții au ocazia să obțină un succes continental după mai bine de două decenii și jumătate. Ultimele victorii europene ale Craiovei au fost contra feroezilor de la Havnar Boltfelag în sezonul 1993-1994, 7-0 în dublă manșă (3-0 pe terenul insularilor și 4-0 pe Central).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Visele europene ale oltenilor atârnă pe umerii următorilor jucători: Pigliacelli, L. Popescu, Marinescu, Bancu, Acka, Borța, Briceag, Ferreira, Gardoș, Hreniuc, Kelic, Martic, Vlădoiu, Cicâldău, Ivanov, Mateiu, Qaka, Șerban, Vătăjelu, V. Constantin, Ioniță, Baicu, Bărbuț, C.Fortes, Mihăilă, Roman, Baiaram.
Partida Sabail – CSU Craiova se joacă astăzi, de la ora 19:00, la Baku, pe stadionul Asko Arena. Ea va fi condusă la centru de o brigadă malteză formată din Fyodor Zammit, Theodore Zammit și Duncan Sultana. Observatorii jocului vor fi croatul Miroslav Vitkovic și francezul Patrik Wattebled.

Politica