vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

 Mehedinți: Condamnat, prins cu dibăcie de polițiști

Un condamnat din Mehedinți a fost prins și încarcerat de poliție fără focuri de armă sau alte incidente. Polițiștii Postului de Poliție Izvoru Bîrzii din județul Mehedinți au depistat pe raza comunei Izvoru Bîrzii, județul Mehedinți, un bărbat de 37 ani, din comuna respectivă, care posedă mandat european de executare a pedepsei închisorii emis de Curtea de Apel Craiova, la data de 30 mai 2019, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare cu executare pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă pe teritoriul Italiei.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Ordin de protecție emis de polițiști

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 02 iunie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Aramă, au fost sesizați telefonic de un bărbat din comuna Isverna, județul Mehedinți, cu privire la faptul că fiica sa este agresată verbal și fizic de o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției stabilind faptul că, un bărbat de 61 ani, aflat în stare de ebrietate a amenințat-o pe fiica apelantului, în vârstă de 33 ani.

În cauză,  s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Totodată, față de agresor polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 02.06.2019.

Politica