duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum au mutat oltenii în ofensivă!

Conducătorii formației craiovene au preferat să împartă în Moldova jucătorii cu spirit oltenesc și să aducă atacanți din străinătate, care nu au dat randament.
Strategie falimentară a celor de la CSU în privința atacului. Vânzarea lui Mitriță și accidentarea lui Elvir Koljic au făcut ca Mangia, iar apoi Papură să rămână fără oameni de gol. Încă de la începutul sezonului, oltenii l-au împrumutat la Botoșani pe Mihai Roman, craiovean get-beget. Între timp, Roman a marcat 9 goluri pentru formația moldoveană. Andrei Burlacu, jucător botoșănean la origine, dar crescut în spiritul alb-albastru, a ajuns la Iași.
În schimbul lor, oltenii l-au repatriat pe Nuno Rocha, 2 goluri în acest sezon, contra celor de la Hermannstadt și Voluntari, și în plus intrat în conflict cu suporterii. A urmat schimbul Cristea – 35 de ani, un gol în alb-albastru, Burlacu 21 de ani, nu s-a adaptat și nu a marcat pentru Iași. Plus Fortes, vârf de lance în ofensiva olteană, zero goluri.
Roman, cel care a reușit un assist fantastic, din rabona, în meciul direct cu oltenii, a declarat recent: „Eu sunt jucătorul Universităţii Craiova şi mă întorc la Craiova, mai am un an de contract acolo. Sper să joc cu echipa în cupele europene. E exclusă oferta de la Dinamo”.

Politica