duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru reia negocierile pentru Ioniță!

Alex Ioniță e dorit de ceva timp de olteni, care sunt hotărâți să înainteze iarăși o ofertă concretă.

În ultimele campanii de transferări, de fiecare dată Alexandru Ioniță a fost anunțat drept țintă pentru CSU Craiova. Potrivit DigiSport, oltenii sunt hotărâți să pună pe masa campioanei 800.000 de euro.

Dan Petrescu a spus răspicat că jucătorul nu mai intră în vederile sale, drept pentru care Mihai Rotaru are undă verde să redeschidă negocierile. CSU Craiova l-a dorit și în iarnă, apreciind că Ioniță ar fi înlocuitorul perfect pentru Mitriță, transferat în America.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În iarnă, Crăciunescu spunea: „Am primit un mesaj de la Rotaru. Mi-a spus că şi CFR şi Sepsi s-au comportat extraordinar de bine. A făcut oferte de 600.000 de euro şi era dispus să le ducă până la un milion pentru fiecare jucător. Dar fotbaliştii respectivi nu sunt de vânzare. Sepsi a spus că vrea să acumuleze puncte în play-off. Şi Clujul la fel, ambele formaţii s-au comportat ireproşabil. E greu să se mai facă acum vreunul dintre transferuri, chiar dacă sunt sume frumoase pentru fotbalul românesc. A existat deschidere pentru dialog, s-au purtat corespondenţe, dar nu s-a ajuns la vreun acord”.

Politica