Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Ambasada Danemarcei la Bucureşti: Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare

Publicat

pe

Ambasada Danemarcei la Bucureşti a scris, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care spune că „va fi o duminică fierbinte”, referindu-se la alegerile europarlamentare care se vor desfăşura în acea zi, precizând că după scrutin este „posibil să fie mai răcoare”, scrie Mediafax.

„Casual Friday. – Care-i prognoza? – Va fi o duminică fierbinte. – Şi după? – Posibil să fie mai răcoare”, transmis reprezentanţii Ambasadei Danemarcei în România, într-o postare vineri pe Facebook.

Ambasada Danemarcei se numără printre cele 12 semnatare ale scrisorii din 3 aprilie în care acestea au transmis un mesaj public prin care îşi exprimă îngrijorarea pentru integritatea sistemului judiciar românesc şi au chemat Guvernul să se abţină de la modificări care ar slăbi statul de drept şi capacitatea României de a lupta împotriva criminalităţii sau corupţiei.

Printre evenimentele de luni se numără şi pronunţarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul lui Liviu Dragnea. Procurorul DNA a cerut aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond şi a solicitat condamnarea şi pentru acuzaţiile de fals şi instigare la fals, pentru care inculpaţii au fost achitaţi în prima instanţă.

Pe 22 aprilie 2016 instanţa supremă l-a condamnat pe liderul PSD la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, decizia fiind definitivă.

Continue Reading