luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru: „Papură rămâne!” Rădoi: „Am discutat cu Rotaru!”

Patronul CSU Craiova a început căutarea unui antrenor imediat după despărțirea de Mangia, dar acum anunță că Papură va continua și la anul.

La finalul lui aprilie, imediat după despărțirea de Devis Mangia, Mirel Rădoi declara că a fost contactat de Mihai Rotaru, patronul din Bănie.
„Am vorbit cu Mihai Rotaru. Nu că îmi trimite contractul, e mult spus. Am avut discuţii cum am avut şi cu alţi patroni din Liga 1. Dar mesajul meu a fost la fel către toţi. Mai devreme de iunie 2020 nu voi merge la nicio echipă. Cum la fel am refuzat ofertă din Arabia Saudită după dubla cu Portugalia şi Bosnia, cum la fel am refuzat din Emirate după dubla cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, la fel voi refuza indiferent de echipă până în vara anului viitor”, spunea Rădoi.

La două săptămâni și-un pic distanță, Mihai Rotaru a spus că va continua proiectul cu actualul interimar: „Corneliu Papură e primul antrenor crescut de U Craiova. A crescut, a antrenat echipa a doua. Nu știu dacă va reuși, dar este crescut de noi. Pe el i l-am recomandat în urmă cu șapte luni lui Dani Coman la Astra. Fotbalul lui e un fotbal care place. U Craiova are antrenor și pentru următorul sezon”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica