joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Deja-fu: CSU bătută de FCSB, gafeor de serviciu Donkor!

Oltenii au încheiat prematur bătălia pentru locul 2. Din runda următoare încep bătălia pentru locul 3, etc.

Donkor a recidivat. La fel ca la ultimul duel cu FCSB, pierdut cu 3-2 în turul play-off-ului, și acum, fundașul african a fost personajul negativ al derby-ului cu bucureștenii. O alunecare absolut inutilă, într-o zonă neutră a careului, a dus la penalti-ul transformat de Tănase, care i-a adus pe oaspeți în avantaj. Mihăilă a ratat din toate pozițiile, iar în prelungirile meciului, Man a desăvârșit succesul fecesebist, înscriind pentru 0-2.
Antrenorul Papură a comentat astfel intervenția fundașului african, care a făcut diferența: „Donkor a luat o decizie rea, să iasă din zonă centrală, să dea atac la un jucător static. A luat o decizie bizară, a fost destul de neglijent. Să sperăm că Donkor va înțelege din greșelile pe care le face și să nu le mai facă”. Tehnicianul oltean a apreciat că înfrângerea a fost nedreaptă: „Înainte de meci eram încrezător că vom reuși un rezultat pozitiv, având în vedere, eu știu, un public numeros și jucătorii capacitați. Rezultatul e injust, am pus presiune pe adversar, ne-am creat ocazii bune. Este exact cum am găsit situația, avem 3 puncte în fața Viitorului. Acum jucăm cu CFR, apoi cu Viitorul. Vom da tot ce depinde de noi să câștigăm meciurile”.
Căpitanul Bancu tremură pentru locul 3: „Din păcate am pierdut, dar am făcut meci bun. Am avut atitudine bună. Ei au marcat la 11 metri. Noi ne-am deschis, am vrut să marcăm. Am atacat și cu Kelic, iar ei au dat golul de 2-0. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi. Azi, cei de la FCSB au fost mult mai norocoși. Pufi a fost într-o zi mare, incredibil. Încercăm să mergem la CFR să câștigăm, eu voi fi suspendat. Dar Briceag, cel care va intra pe teren în locul meu, va da totul. Apoi urmează Viitorul, va fi un meci de care pe care. Acum nu ne gândim că am putea pica pe locul 4, trebuie să ne menținem pe 3”.
Mihăilă, aflat la cel mai bun meci al său în tricoul alb-albastru, a spus: „S-a văzut clar și la televizor că am dominat meciul. Păcat de meciul făcut de noi că nu am reușit să marcăm. Adversarul a fost norocos. Și-a creat câteva ocazii, le-a fructificat, noi nu pe-ale noastre. E normal ca fanii să plece supărați, aveau așteptări. Le mulțumesc că au fost alături de noi, dar au plecat necăjiți”.

CSU Craiova – FCSB 0-2
A marcat: Tănase 34 (p.), Man 90+4
CSU Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț (58 Meza Colli), Fedele (85 Baicu), Mihăilă – A. Cristea (46 Fortes). Antrenor: Corneliu Papură.
FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălașa (82 Teixeira), Planic, J. Morais – Cristea, Filip – Man, Tănase, Coman (72 Roman) – Gnohere (16 Hora). Antrenor: Mihai Teja.
Arbitru: Istvan Kovacs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica