duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Moţiunea simplă împotriva ministrului justiţiei, pe ordinea de zi a Senatului

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, pentru dezbatere și vot, de la ora 16.00, moțiunea simplă la adresa ministrului Justiției, intitulată „Justiția, victimă sigură în mâinile lui Toader”. Senatorii au amânat de două ori votarea acesteia din lipsă de cvorum. Astfel, moțiunea simplă figurează pentru a treia oară pe ordinea de zi a plenului Senatului, după ce aceasta a fost amânată în două rânduri, ședințele fiind suspendate din lipsă de cvorum, scrie HotNews.

Referitor la acest subiect, ministrul Justiției a declarat, luni, că decizia este a decidenților, el urmând să-și facă treaba ca ministru până în ultima zi. 

Tudorel Toader a ținut să precizeze că nu exclude varianta unei demisii. „Am luat în calcul ambele variante (remaniere și demisie -n.r.). Din momentul în care am spus până apare în Monitorul Oficial, nu am spus care e procedura prin care apare în Monitor altcineva, prin urmare, sunt toate căile posibile. Dacă decizia e a mea, nu o discut cu domnul Tăriceanu. Nu am nevoie să mă consult dacă să-mi dau demisia sau nu. E o decizie personală”, a completat ministrul Justiției.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica