vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Câte voturi vrea partidul lui Ponta de la doljeni

Partidul fostului premier PSD, Victor Ponta, are o ţintă pe care vrea să o atingă la alegerile europarlamentare, în Dolj.

Potrivit lui Teodor Sas, fost viceprimar al Craiovei, acum coordonator la Dolj al Pro România, partidul pe care îl reprezintă „se poate lăuda cu cea mai puternică echipă”. Astfel că Pro România se aşteaptă la un procent de 10% din voturile alegătorilor care vor merge la urne pe 26 mai.

Primii trei candidaţi pe lista Pro România pentru europarlamentare sunt Victor Ponta, Corina Crețu, comisar european, și fostul premier Mihai Tudose. Lista continuă că Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova, Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu și Ionela Danciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dintre toate partidele, Pro România se poate lăuda cu cea mai puternică echipă. În primii patru candidați se află trei foști premieri și un comisar european. Pro România se diferențiează de celelalte partide prin responsabilitate și competență profesională și politică. Toți candidații au performanțe recunoscute în domeniile lor de activitate, cunosc, spre deosebire de alții, cel puțin o limbă străină, sunt familiarizați cu instituțiile europene și au conexiuni importante pe plan european. Pro România reprezintă singura soluție pentru a opri PSD-ul, partidul de guvernământ, să ne scoată afară din Uniunea Eurpeană și să exporte incompetența, populismul și discursul anti-european la Bruxelles. Candidații noștri vor munci pentru a reconcilia relația României cu UE, grav afectată de acțiunile iresponsabile ale actualei guvernări, astfel încât să îi redea rolul de partener indispensabil pentru atingerea propriilor obiective naționale legate de dezvoltarea infrastructurii, educație sau sănătate. Victor Ponta, Mihai Tudose sau Corina Crețu sunt exemple de lideri care și-au pus întreaga experiență în slujba interesului public și care au luptat pentru România și pentru români”, a declarat Teodor Sas.

În prezent, la Dolj, Pro România are organizaţii în peste 60 de localităţi, iar numărul de membri este de peste o mie.

Politica