vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova a pierdut, dar a rămas pe locul 4

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut la limită duelul cu BCM U Pitești, scor 83-80. Partida s-a disputat duminică seara, în Trivale și a contat pentru etapa cu numărul 8 din Grupa Roșie. Alb-albaștrii trec printr-o perioadă nefastă, chiar dacă suporterii și oficialii clubului sperau ca sportivii olteni să-și revină, după victoria inutilă din returul sferturilor de finală ale Cupei României.

Pentru Craiova au evoluat: Koreniuk (26 p.), Troupe (14 p.), Fraseniuc (6 p.), Gajovic (9 p.), Mijajlovic (9 p.), Casale (4 p.), Boone (4 p.), Curry (8 p.).

În ciuda înfrângerii, SCM se menține pe poziția a patra în Grupa roșie și mai au de diputat două partide. Dacă elevii lui Todorov reușesc să-și păstreze locul patru, sunt siguri disputarea primelor două jocuri din play-off pe teren propriu. Prima poziție din Liga Națională de Baschet Masculin este ocupată de UBT Cluj, iar pe locul doi, la un punct distanță, se află CSU Sibiu. Podiumul este completat de CSU Oradea, formție ce are un avans de 3 puncte în fața craiovenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele etapei în Grupa Roșie:

Sâmbătă, 23 martie 2019
U-BT Cluj-Napoca – SCM Timișoara 95-86
BC CSU Sibiu – CSM CSU Oradea 70-72

Duminică, 24 martie 2019
BCM U FC Argeș Pitești – SCM U Craiova 83-80

Clasament:

U-Banca Transilvania Cluj – 38

CSU Sibiu – 37

CSU Oradea – 36

SCM U Craiova – 33

  1. CS SCM Timișoara – 31

Politica