luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Asfaltare în derulare, la Comanda și Bucura

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost prezent pe un șantier în lucru din satul Comanda, arondat orașului Strehaia. Aici se desfășoară lucrări de asfaltare a drumurilor din sat, pe o distanță de șapte kilometri. Finanțarea este asigurată prin PNDL II, proiectul având o valoare de 4,3 milioane lei.

Este încă o dovadă că Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai bun program pentru comunitățile locale. Am stat de vorbă cu oamenii și m-am bucurat să constat că sunt foarte mulțumiți că au ajuns să aibă rețea de alimentare cu apă, rețea de canalizare, asfalt și în curând, până la sfârșitul anului, vor avea și un sistem modern de iluminat public. Domnul primar Ioan Giura a semnat în urmă cu o lună contractul de finanțare pe Programul Operațional Regional, pentru modernizarea sistemului de iluminat public pentru toate localitățile arondate. De la Consiliul Județean Mehedinți am sprijinit cu tot ce s-a putut proiectele din Strehaia. Anul trecut am alocat un milion de lei pentru asfaltarea a două străzi din Ciochiuța, iar anul acesta, în perioada următoare, când vom repartiza banii din buget către Unitățile Administrativ Teritoriale, vom lua în calcul asigurarea cheltuielilor neeligibile pentru proiectul de iluminat public!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Asfalt și în satul Bucura

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în satul Bucura ce aparține de orașul Vânju Mare se asfaltează drumul principal. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, de loc din orașul Vânju Mare, a declarat că o dorință mai veche a lui și a locuitorilor din satul Bucura devine realitate în aceste zile.

,, Așa cum ne-am asociat cu mai multe primării din județ, ne-am asociat și cu Primăria Orașului Vânju Mare, pentru ca din bugetul Consiliului Județean Mehedinți să finanțăm investiții de interes pentru locuitorii județului. În cadrul vizitei pe care am efectuat-o în această localitate, m-am bucurat să constat că oamenii sunt mulțumiți că asfaltul traversează satul, că au scăpat de praf și că au condiții bune de circulație”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Cea mai mare parte a sumei necesară obiectivului „Modernizare ulițe sătești, sat Bucura, orașul Vânju Mare”, provine din bugetul Consiliului Județean Mehedinți, o contribuție financiară având și Primăria Vânju Mare.

spot_img
spot_img

Politica