vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Să fim măcar 5.000 pentru 5!” Cât costă deplasarea pe Arena Națională!

Suporterii olteni au demarat deja pregătirile pentru a lua cu asalt Bucureștiul.

Chiar dacă mai sunt peste 10 zile până la meciul cu FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, fanii CSU au intrat deja în febra jocului. Galeria formației oltene și-a stabilit target-ul pentru deplasarea ce o dorește memorabilă: 5.000 de olteni pe Arena Națională pentru titlul cu numărul 5.

Suporterii au emis un comunicat în care anunță: „Peluza Nord organizează deplasarea la fcsb de Duminică, 31.03.19, ora 20:30. Deplasarea costă #30Lei și se face cu autocare și/sau microbuze în funcție de cerere. Din informațiile noastre biletele o să coste 10 lei, o să fie disponibile în Craiova încă de săptămâna asta. O să avem iarăși la dispoziție întreaga peluză, depinzând doar de noi să o umplem. Înscrierile încep Joi de la ora 21:00 la Hotel Lido. În sezonul regulat am fost 3.747(cifra oficială). Avem încredere că putem depăși lejer acest număr. Să fim măcar 5.000 pentru 5! Cu cât vă înscrieți mai repede cu atât ne este mai ușor să gestionăm organizarea deplasării. #Atenție >>> Locul se rezervă doar în momentul achitării transportului!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida FCSB – CSU se va disputa la data de 31 martie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a treia din play-off. În acest moment, oltenii sunt pe locul 2 în clasament, cu un punct în fața celor de la FCSB.

Politica