luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Dina, atac direct la Marcel Pușcaș! „Nu trebuia să se termine așa”

Florin Costea și Mihai Dina au fost îndepărtați oficial de la FCU Craiova. Dina a reacționat vehement.

FCU Craiova a dat un comunicat prin care a anunțat că a reziliat contractele lui Florin Costea și Mihai Dina, jucători ce au fost trimiși în România din cantonamentul echipei oltene ce a avut loc în Antalya. „FC Universitatea Craiova a convenit de comun acord cu jucătorii Florin Costea și Mihai Dina încetarea contactelor de activitate sportivă începând de astăzi 19 februarie. Inițiativa rezilierii a fost făcută de club, după solicitarea expresă a antrenorului Nicolo Napoli și a președintelui Marcel Pușcaș”, e comunicatul grupării oltene.
Pușcaș a întărit în cadrul unei emisiuni radio: „În privinţa lui Costea şi Dina a fost o decizie a mea, la propunerea antrenorului Napoli. Au fost excluşi pentru abateri disciplinare repetate”.

După ce a semnat rezilierea, Dina a postat: „Mulțumim FC U Craiova pentru că ne-ați redat plăcerea de a fi alături de suporteri, știm că au fost momente unice dar MINCIUNILE spuse de Pușcaș și alții au făcut ca lucrurile să ajungă în punctul asta. Nu trebuia să se termine așa dar din păcate aceste persoane fără caracter au făcut tot posibilul să nu mai fim aici. Avem printre noi oameni de nimic, din pacate. Multa Bafta în Realizarea Obiectivului!!!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joacă tot la Severin!
FCU Craiova va evolua și în retur tot pe stadionul Municipal din Severin: „Primăria nu este de acord să evoluăm pe „Centralul” din Craiova, aşa că în retur vom juca tot la Turnu Severin”, a spus Marcel Puşcaş. FCU Craiova va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, un ultim joc test înainte de reluarea returului, la Slatina, în compania formației de județ CSM din localitate.

Politica