sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni nu vor să facă trei din trei

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la Arcada Galați, mâine, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Partida este foarte importantă pentru trupa din Bănie, nu doar în perspectiva punctelor în plus, dar și pentru a șterge amintirea ultimelor două runde, pe care oltenii le-au pierdut în compania celor de la  Dej și Zalău.

După ce au avut un parcurs impecabil în campionat, craiovenii au avut o cădere în duelul cu Zalău și se pare că forma slabă a continuat și cu Dej. În ciuda ultimelor două rezultate nefavorabile, alb-albaștrii se păstrează pe podiumul Diviziei A1.

Căpitanul echipei SCMU Craiova, Laurenţiu Lică, este conștient că urmează o partidă foarte grea, contra unei formații care doar ce și-a schimbat antrenorul. Voleibalistul îi scoate pe alb-albaștri din lupta la titlu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Arcada Galaţi, aşa cum sunt toate celelalte jocuri. Nu pot să nu remarc că Arcada are un nou antrenor, care în sezonul trecut a câştigat titlul. Sunt convins că gălăţenii vor veni motivaţi să câştige această partidă şi spectacolul pe teren va fi garantat. Echipa a avut un parcurs foarte bun până acum două partide, dar nu ne-am gândit că ne putem bate la campionat. Sunt echipe care au investit mai mult decât noi şi încercăm să terminăm sezonul pe podium. Aşteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, mai ales că este primul joc al nostru acasă în 2019 şi întâlnim un adversar cu care ne vom lupta pentru primele locuri”, a declarat Lică la conferința de presă premergătoare meciului cu Galați.

Un alt jucător al trupei din Bănie, Rusmir Halilovic, aruncă vina rezultatelor slabe pe program: „În prima parte a campionatului ne-a ajutat foarte programul, că am jucat mai multe meciuri acasă, iar acum ne-a fost greu să jucăm trei partide consecutive în deplasare, probabil de asta au şi fost aceste două eşecuri. Trebuie să ne revanşăm cu Arcada Galaţi şi sper să obţinem o victorie în faţa propriilor suporteri”

Politica