sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biletele nasc rivalitate între Sibiu și Craiova! Suporterii au reacționat

Partida dintre sibieni și olteni se va disputa și în teren, dar și în tribune. Oficialii celor de la Hermannstadt au stabilit prețul biletelor: 50 de lei. Înainte de începerea meciului, cu două-trei ore, fiecare persoană poate cumpăra bilete de la stadion, au anunțat sibienii, dar tot cu 50 de lei. În schimb, în ceea ce privește galeria Sibiului, lucrurile pot sta altfel. Oficialii clubului Hermannstadt au în vedere să le ofere bilete gratuire ceor aproximativ 200 de fani. De precizat este faptul că, meciul se va desfășura la Pitești.

Vom pune bilete în vânzare și la Pitești. Se va da drumul la casele de bilete cu două sau trei ore înainte de meci, deci toată lumea va putea să își cumpere bilete. Prețul acestora va fi de 50 de lei, la fel ca și pe online. Noi avem aproximativ 200 de suporteri care vor să susțină echipa și există posibilitatea ca biletele lor să fie oferite de club, încă se discută acest aspect”, a declarat Marius Lungu ,team managerul formației Hermannstadt.

Suporterii alb-albaștrilor nu se lasă impresionați de prețul biletelor și se mobilizează. Gruparea care face deplasarea meci de meci din Sibiu pentru Craiova va fi alături de băieții lui Mangia, la fel ca întreaga Peluză Nord.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o practică a echipelor din Ardeal. Atunci când întâlnesc echipe cu suporteri, pun în vânzare bilete la suprapreț în sectorul oaspeților. Nu este normal. Gruparea noastră se confruntă cu o ostilitate a sibienilor în general. Clubul ar trebui să facă o sesizare către Federație, iar aceste lucruri să nu se mai întâmple. Aici nu este vorba de bani, ci de principii. Noi vom merge la Pitești să susținem echipa. Nimic nu ne poate ține departe de Știința. Vom lua bilete de la stadion și vom face spectacol. Oltenii trebuie să se mobilizeze și cu siguranță vom demonstra, din nou, că suntem cei mai buni dintre români”, a declarat Iulian Meianu, membru al grupării Gruppo Sibiu.

La finala Cupei României din ediția trecută a competiției, oltenii i-au surclasat pe sibieni la capitolul „suporteri”. Atunci, peste 20.000 de fani ai alb-albaștrilor i-au susținut pe băieții lui Mangia din tribunele Arenei Naționale.

Sursă foto: ucv1948.ro

Politica