luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurs pentru post de infirmer anulat. Candidații, rechemați la examen!

Peste 100 de persoane care vor să prindă un post de infirmier la Spitalul din Târgu Jiu au fost rechemați la examen chiar dacă au trecut deja proba scrisă. Mai mulți candidați au contestat baremul de corectare, mai multe întrebări  aveau alt răspuns față de cel indicat în baremul de corectare. Prin urmare, întregul concurs a fost anulat, iar proba scrisă va fi reluată.

10 candidați au depus contestații după ce au fost respinși în urma probei scrise pentru cele 5 posturi de infirmier scoase la concurs. Inițial, conducerea spitalului a vrut să amâne proba interviului, însă ulterior aceștia au realizat că bareul de corectare era greșit.

„Se admit contestațiile, în sensul că, la întrebările 3, 17, 18, 19, baremul de corectare întocmit de comisia de concurs este incorect. Se anulează proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea a 5 posturi vacante de infirmier debutant, desfășurat în data de 23.01.2019. Se dispune reluarea probei scrise la o dată ulterioară ce urmează a fi comunicată în timp util”, este anunțul conducerii spitalului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

103 persoane și-au depus dosarul pentru cele 5 posturi de infirmier scoase la concurs. Doar 15 au reușit să obțină punctajul necesar după susținerea probei scrise. Toți candidații urmează să se întoarcă în sala de examen.

Politica