sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Pandurii” lui Bogoi au efectuat sâmbătă primul antrenament din 2019, iar la reunire au fost prezenți și cei 2 jucători acontați de “U” Cluj și Rapid

CS Pandurii Târgu Jiu și-a reluat pregătirile sâmbătă dimineața, iar la reunirea lotului au fost prezenţi 28 de jucători, printre care și 4 juniori cooptați de la grupa U17 a clubului. N-au lipsit nici cei doi jucători care, aflați în ultimele 6 luni de contract, au semnat deja cu “U” Cluj  și Rapid București: Nicolae Pîrvulescu, respectiv George Tudoran. Căpitanul Denis Brînzan şi-a reluat şi el antrenamentele cu echipa, după accidentarea suferită în luna noiembrie a anului trecut, în urma căreia a fost operat la pomete. În schimb, Andrei Şendroiu, care se reface după o mai veche accidentare, s-a pregătit separat de lot, la sala de forţă, iar Bogdan Dănăricu, care urmează să se opereze în perioada următoare, nu s-a antrenat pe terenul acoperit cu zăpadă, aflat în incinta Complexului Municipal Târgu Jiu. Singurii absenţi au fost jucătorii francezi Moussa Konate şi Philippe Nsiah, în timp ce albanezul Drilon Cenaj și-a reziliat contractul cu Pandurii încă de luna trecută și a plecat în prima ligă bulgară, la Botev Vratsa. Dorit de Pandurii, atacantul Gabriel Dodoi, aflat sub contract cu CFR Cluj și împrumutat în prima parte a sezonului la Sepsi Sfântu Gheorghe, nu a fost prezent la prima ședință de pregătire a echipei gorjene.

Indiferent de lotul pe care va miza, antrenorul Adrian Bogoi a stabilit programul de pregătire. Până pe 24 ianuarie, jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, după care va fi definitivat lotul pentru cantonament. La fel ca în pauzele competiționale precedente, cantonamentul va fi efectuat pe plan local, la baza sportivă proprie de la Târgu Jiu. Jucătorii vor sta la hotelul de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului, care dispune de 30 de locuri de cazare. Pe data de 4 februarie se va efectua vizita medicală, la Craiova, iar până pe 16 februarie echipa va disputa şi patru jocuri amicale cu Cetate Deva, CSO Filiași, FCU Craiova și Flacăra Horezu.

„Singurii absenți de la reunire sunt cei doi francezi, care vor veni zilele viitoare. Pîrvulescu și Tudoran sunt încă jucătorii noștri, dar e posibil să plece din această iarnă. Nu știu încă. Avem pe listă și câțiva jucători noi, tineri. Nu cred că se pune problema retrogradării la Pandurii, așa că încercăm să consolidăm de pe acum un lot pentru campionatul viitor. Nu avem posibilitatea să mergem în cantonament în străinătate, iar în țară nu cred că are rost să plecăm undeva. Vremea e la fel ca în Târgu Jiu”, a declarat Bogoi, după primul antrenament din 2019.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica