sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dăncilă discută cu Toader despre recursul compensatoriu

Premierul Viorica Dăncilă va avea o întâlnire, miercuri în jurul orei 12.00, la Palatul Victoria, cu ministrul Justiţiei Tudorel Toader, în cadrul căreia vor discuta despre recursul compesatoriu.

Tudorel Toader a venit, marţi, cu precizări privind recursul compensatoriu şi prezintă traseul proiectului de lege, în concluzie subliniind că Ministerul Justiţiei nu a fost de acord cu modificările propuse deoarece a fost luat în considerare studiul de impact primit de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

„Ministerul Justiţiei nu a fost de acord cu modificările propuse, luând în considerare şi studiul de impact primit de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Camera Deputaţilor a extins beneficiul şi pentru alte criterii. Curtea Constituţională a fost sesizată în controlul a priori. Ministerul Justiţiei s-a exprimat în sensul că legea este neconstituţională”, a scris ministrul Justiţiei, marţi, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultima perioadă au fost lansate în spaţiul public critici faţă de recursul compensatoriu, întrucât mai mulţi deţinuţi eliberaţi au recidivat.

Politica