sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Panduri întârziați!

Deși Sărbătorile de Iarnă au trecut, CS Pandurii încă n-a stabilit data reunirii lotului

Conform site-ului oficial al clubului, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că şi-ar dori ca prima strigare din 2019 să aibă loc pe 14 sau 21 ianuarie, dar va stabili data exactă în funcţie de starea vremii şi după ce va discuta cu conducerea clubului.
„Aş vrea să reluăm antrenamentele pe 14 ianuarie sau 21 ianuarie, dar trebuie să mai punem la punct unele detalii cu privire la pregătirea de iarnă. În momentul în care ajungem cu toţii la Târgu Jiu, vreau să avem toate condiţiile asigurate pentru pregătire. Mai mult ca sigur, tot la Târgu Jiu ne vom pregăti. După cum bine ştiţi, şi ultimele cantonamente au fost pe plan local din pricina problemelor financiare”, a spus Bogoi, conform panduriics.ro.

Va miza tot pe tineri
Antrenorul echipei gorjene nu-și face iluzii în privința întăririi lotului cu jucători cu experiență, ci va coopta tot tineri. Pandurii e echipa cu media de vârstă cea mai scăzută din Liga 2, doar 21,5 ani! Echipa lui Bogoi a stabilit amicale cu Horezu, Filiași sau CSU II Craiova.
„În ceea ce priveşte lotul, în mare parte ne vom baza pe cel din turul campionatului. Nu am fost anunţat până acum decât de o singură plecare, cea a lui Drilon Cenaj. Cât despre veniri, avem o listă cu jucători pe care am vrea să-i cooptăm. Vorbim despre jucători tineri, de perspectivă, nu altceva, dar să vedem. Mi-aş dori şase meciuri amicale şi am luat legătura cu câteva echipe. Din păcate, sunt foarte puţine echipe la nivelul Ligii a II-a în zona noastră şi ar trebui să ne deplasăm câte patru-cinci ore, cum am făcut şi în trecut, ceea ce nu este deloc convenabil. S-ar putea să renunţăm în mare parte la meciurile cu echipele din eşalonul nostru şi să căutăm echipe din zonă de la Liga a III-a. Mă gândesc la jocuri cu Flacăra Horezu, Universitatea II Craiova, CSO Filiaşi”, a dezvăluit antrenorul Bogoi.
Echipa sa a intrat în iarnă de pe locul 10, la şapte puncte deasupra liniei retrogradabile şi la 17 sub cea care asigură promovarea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica