luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângere surprinzătoare pentru SCM U Craiova

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut în mod surprinzător pe terenul celor de la BCMU Argeș Pitești, scor 96-92 (18-17, 13-19, 39-34, 26-22). Partida s-a desfășurat duminică seara, în Trivale, și a contat pentru etapa cu numărul 13 din Liga Națională de baschet masculin.

Pentru Craiova au evoluat:  I. Mijajlovic (7 p.), J. Boone (5 p.), P. Troupe (12 p.), S. Ionescu, M. Curry (24 p.), A. Radukic (18 p.), Gajovic (8 p.), A. Casale, I. Berceanu (8 p.), B. Popa (4 p.), Fraseniuc (6 p.).
Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, oltenii au ajuns la 9 victorii și 4 înfrângeri, iar obiectivul este deja atins. SCM U s-a calificat în top 6.
La finalul partidei, antrenorul alb-albaștrilor, Aco Todorov a ținut să-l felicite pe tehnicianul echipei adverse, dar și să menționeze că oltenii mai au de lucrat la felul în care se apără. Argeșenii au ajuns la 6 victorii și 7 înfrângeri, dar Todorov este de părere că rezultatele nu reflectă realitatea.
„În primul rând vreau să îl felicit pe Florin Nini, pentru că merită mai multe victorii decât are acum fiindcă e un antrenor bun, care face o treabă bună și cred că bilanțul său de până acum nu reprezintă realitatea. Știam că acest meci nu are o importanță prea mare pentru noi, fiindcă aveam un avantaj destul de mare față de Pitești. Dar am fi putut să punem în afara oricărui dubiu chestiunea primelor patru și ultimelor patru. Avem în continuare un avantaj uriaș dar ar fi fost mult mai bine dacă am fi câștigat. Am pierdut meciul pentru că nu am putut să controlăm lupta la recuperări și nici ofensiva lor în a doua repriză. În prima repriză am primit doar 31 de puncte, în a doua 65. Trebuie să jucăm mai bine în apărare. În tur am jucat un meci mai ușor contra lor, dar trebuie să jucăm mai bine în apărare când ne aflăm în deplasare. Acesta va fi un potențial match-up în sferturile de finală”, a spus Aco Todorov, potrivit totalbaschet.ro.

În ultima etapă a sezonului regulat, SCM U Craiova primește vizita celor de la SCM Timișoara. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica