Voleibalistele din Bănie încheie anul pe locul șase

Date:

Echipa de volei feminin, SCM Craiova, a încheiat anul pe locul șase în Divizia A2 Vest, cu 18 puncte acumulate. Oltencele au reușit să obțină chiar și prima victorie acasă. Trupa din Bănie a avut șansă dublă să câștige pentru prima dată pe teren propriu. În weekend-ul trecut, craiovencele au disputat două partide în Sala „Ion Constantinescu”. Până atunci, elevele lui Zlotea bifaseră victorii doar pe teren advers, iar cele două meciuri au reprezentat o descătușarea.

În prima partidă, SCM a câștigat contra bănățencelor de la CSM Timișoara, scor 3-0 (25-8, 25-9, 25-23), iar cu o zi mai târziu, Craiova a învins Cetate Deva, 3-0 (25-8, 25-9, 25-23).

Campionatul se va relua pe data de 12 ianuarie 2019. Obiectivul Craiovei nu se rezumă la locul din clasament. Antrenorul echipei anunța înainte de începerea campionatului că în Bănie se dorește formarea unui grup. SCM vrea să-și facă echipă puternică, formată din jucătoare tinere. Până acum, craiovencele au arătat potențial, iar Lucian Zlotea a demonstrat că le poate îndruma spre o carieră de succes în voleiul feminin.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...