vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni dau piept cu Dinamo! Suporterii se mobilizează

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la Dinamo București pe data de 8 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă. Partida va conta pentru etapa cu numărul 9 din LNBM, iar forma bună arătată se băieți stârnește interes printre fani.
Suporterii echipei SCM U se mobilizează înaintea duelului cu bucureștenii! Oltenii sunt încântați de parcursul foarte bun al formației din Bănie. Craiova a bifat de curând victoria cu numărul 6 și are doar o înfrângere în campionat. Rezultatele craiovenilor de până acum au fost unele surprinzătoare pentru mulți, dar elevii lui Todorov nu au căzut pradă presiunii și au continuat să impresioneze în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).
„Având în vedere faptul că anul acesta echipa noastră SCM U CRAIOVA, are un parcurs pe care cu toții îl așteptăm de ani buni, suntem conștienți că dacă ne dorim ca băieții să aibă în continuare aceleași rezultate foarte bune este nevoie să fie susținuți din spate de GALERIE! Galeria este cea care are rolul să îi motiveze pe băieți în momentele grele din timpul meciului ajutându-i să aducă victorii după victorii. Facem apel către voi toți iubitori ai baschetului din acest oraș, ca începând cu meciul de sâmbătă împotriva celor de la Dinamo București, să ne facem și noi simțită prezența, pentru că e dezamăgitor să ai o Polivalentă la standarde ridicate, să ai o echipă care câștigă meci de meci, dar să nu ai o galerie, este precum un meci de baschet dar fără minge de baschet! Începând de sâmbătă vă invităm să încercați să vă schimbați viziunea din omul care privește „o piesă de teatru”, într-un suporter care strigă și îi încurajează pe băieți!! Vă așteptăm pe toți în SECTORUL J, și nu uitați, TU poți să fii cel care poate să pună bazele unei galerii pentru acest sport!! FII SUPORTER, NU SPECTATOR, dovedește sâmbătă că ai sânge de oltean alb-albastru!”, a fost comunicatul celor de la Universitatea Craiova Baschet Fans.

Politica