sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie de moral pentru SCM Craiova

Handbalistele de la SCM Craiova au câștigat pe teren propriu în fața celor de la Corona Brașov, scor 23-17. Partida a contat pentru etapa cu numărul nouă din Liga Florilor, dar pentru oltence a fost mai mult decât atât. Trupa din Bănie venea după o serie de rezultate negative. Oltencele aveau nevoie de o victorie care să le ridice moralul, mai ales pentru că urmează meciul din turul trei preliminat al Cupei EHF.

SCM Craiova: Stanciu, Dzhukeva, Curmenț – Zamfir 8, Țicu 7, Nikolic 3, Vizitiu 2, Ianași 1, Șelaru 1, Stoican 1, Gjorgjievska, Tătar. Antrenor: Bogdan Burcea.

Corona Brașov: Popescu, Hosu, Tatalovic – Dmitrovic 5, Buceschi 4, Chiper 2, Chiricuță 2, Tamaș 2, Bucur 1, Vetkova 1, Ciolan, Ciuciulete. Antrenor : Ion Crăciun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Craiova nu trece chiar prin cea mai bună perioadă. Elevele lui Bogdan Burcea au avut un meci destul de greu în compania brașovencelor, dar rezultatul a fost unul pozitiv. SCM se deplasează în Germania pentru partida tur cu Dortmund, iar un rezultat bun în acel meci le poate readuce pe craiovence la o formă mai bună.

Bogdan Burcea se gândește deja la Dortmund: „Le-am spus fetelor după meci că trebuie să jucăm ca astăzi sau mai bine și acestea vor fi rezultatele. Sper să ne refacem cât mai repede și să ne vom concentra asupra partidei de la Dortmund”.

Jucătoarele Craiovei sunt și ele cu gândul la meciul din Germania. Oltencele sunt fericite că au trecut peste pasa mai puțin bună din ultima perioadă.

Este o victorie foarte importantă pentru noi. Am avut emoții când am intrat, dar mă bucur că a ieșit bine. Sper ca în nebunia mea să îmi ajut echipa, știu că pot mult mai mult de atât. Sper să ne întoarcem cu o victorie din Germania”, a spus Bianca Curmenț.

După victoria cu Brașov, și Ana Maria Țicu și-a îndreptat atenția către meciul cu Dortmund: „Este un succes important mai ales că vine într-o perioadă mai grea. Am jucat bine și acum ne vom concentra pentru partida din Germania și sunt convinsă că ne vom califica în grupele Cupei EHF”

Partida tur dintre Craiova și Dortmund va avea loc în Germania, duminică, 11.11.2018, ora 13.30 (ora locală). În campionat, craiovencele joacă din nou pe teren propriu în etapa următoare, joi, 15 noiembrie, de la ora 17.30, contra celor de la Mianur Baia Mare.

Politica