vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o înfrângere pentru voleibalistele din Bănie

Voleibalistele de la SCM U Craiova au pierdut categoric partida disputată în compania celor de la CSU Oradea, scor 0-3. Meciul s-a disputat în cadrul etapei cu numărul cinci din Divizia A2 Vest.

În ciuda startului foarte bun de campionat, formația din Bănie este într-o scădere de formă. Craiova a câștigat primele trei partide din această ediție de campionat, toate în deplasare. Pentru oltence au urmat două înfrângeri pe teren propriu.

Antrenorul oltencelor s-a arătat dezamăgit de rezultat, chiar dacă nu avea pretenția unei victorii. Zlotea voia să vadă o altă atitudine a elevelor sale în teren. Tehnicianul din Bănie a pus rezultatul pe seama unui trac și pe lipsa căpitanului de la SCM U Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Exact cum mă așteptam. A fost un meci foarte greu. Puteam mult mai mult. Iar am avut o cădere. O pun pe seama accidentării căpitanului nostru. Nu a putut să participe la meci. Trebuie să mai lucrăm. Spre surprinderea mea, nu a mers nici un serviciu. Jumate din punctele lor le-am făcut noi. Nu aveam pretenții să câștigăm, dar se putea face mai mult. Trebuie să folosim această experiență pentru a putea repara. Eu sper să reușim să trecem peste acest trac și să reușim să câștigăm”, a declarat Lucian Zlotea pentru site-ul SCM Craiova.

SCM U Craiova: Constantinescu, Truță, Zlotea, Lupu-Banga, Bicuț, Rizan – Pîrvan (L). Au mai evoluat: Andreescu, Brabete și Blendea.

Politica