sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucian Zlotea: „Sper să avem atitudinea pe care o doresc eu”

Antrenorul echipei de volei feminin SCMU Craiova, Lucian Zlotea, a vorbit despre duelul cu C.S.U. Oradea, din Divizia A2 Vest. Partida va avea loc mâine, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”.

Oltencele vin după o înfrângere, chiar pe teren propriu. Formația din Bănie a suferit primul eșec din această ediție de campionat, după ce reușiseră trei victorii consecutive. Lucian Zlotea este conștient de valoarea voleibalistelor de la Oradea, dar speră ca elevele lui să facă față partidei. Antrenorul Craiovei vrea să vadă atitudine în jocul craiovencelor.

Urmează încă o partidă foarte dificilă, de data aceasta în compania echipei din Oradea, ce anul trecut a reușit promovarea în eșalonul superior, dar, probabil, din motive financiare, a ales să rămână în Divizia A2 și anul acesta. Lotul lor, din câte știu, nu a suferit modificări, deci mă aștept să fie un meci cel puțin la fel de greu precum cel cu Piteștiul din runda trecuta. Am avut 2 săptămâni să ne pregătim (pentru că s-a jucat acel meci cu Sighetul în devans în etapa a 2-a), așadar sper să facem un meci bun, sper ca fetele să treacă ușor peste greșeli și să avem atitudinea pe care o doresc eu, aceea de a juca fiecare punct în parte, fără să ne uităm la scor. Mă interesează foarte mult ceea ce vom juca, cum vom arăta în teren, nu țin neapărat de rezultat, având în vedere că jucăm cu o echipă superioară nouă. Din păcate, avem și probleme legate de lot, una dintre jucătoarele de bază suferind o accidentare în primele etape. Am decis să ia o pauză zilele trecute, după ce a jucat accidentată contra Piteștiului”, a declarat Zlotea la conferința de presă premergătoare partidei cu CSU Oradea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul craiovencelor a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținere, dar a făcut apel și la răbdare. Scopul tehnicianului din Bănie este de a forma o echipă competitivă.

Vreau să mulțumesc publicului pentru că a venit să ne susțină etapa trecută, îmi pare rău că nu am reușit să le oferim mai mult, dar îi rog să aibă răbdare cu fetele noastre și să țină cont ca în afară de cele 3 „senioare” , restul fetelor sunt la început de drum, au experiența minimă sau deloc la acest nivel. Scopul nostru este să creștem aceste fete, și aș vrea ca ele să crească având ajutorul publicului și împreună să punem umărul la clădirea unei baze solide de viitor pentru această echipă”

Foto: SCM Craiova

Politica