joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Astăzi se votează moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader

UPDATE: Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri moţiunea simplă, iniţiată de PNL şi USR, intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)”, în care cer demisia lui Tudorel Toader.

Plenul Camerei Deputaţilor votează, miercuri, moţiunea simplă intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)”.

În cadrul dezbaterii moţiunii la adresa sa, în Camera Deputaţilor, Toader a spus că este nevoie de revenirea la normalitate în justiţie, iar aici a pomenit achitările în serie şi recuperarea prejudiciilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Toader a vorbit şi despre recuperarea prejudiciilor, ca măsură prioritară în justiţie dar și despre faptul că niciun judecător sau procuror nu a recunoscut că a greşit când a trimis în judecată un om nevinovat.

Referitor la acuzaţiile Opoziţiei cu privire la vizitele exotice pe bani publici, ministrul Justiţiei a declarat că va prezenta situaţia deplasărilor din ultimii 5-6 ani de la minister.

Ministrul Justiţiei s-a întâlnit marţi, în Parlament, cu liderul PSD Liviu Dragnea, înainte de dezbaterea moţiunii simple prin care opoziţia cere demisia din funcţie a ministrului Justiţiei.

Tudorel Toader a stat, marţi, aproximativ 10 minute, în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, acolo unde se afla şi liderul PSD, după care a intrat în sala de plen a Camerei Deputaţilor.

Politica