Video/Anchetă la SJU Craiova după ce părinţii s-au plâns de condiţiile de la Pediatrie

Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat verificări la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova după ce părinţii s-au plâns de condiţiile de la Secţia de Pediatrie. În urma controlului va fi întocmit un raport ce va fi trimis Ministerului Sănătăţii.

Compartimentul Control Unități Sanitare din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj a mers marţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce părinţii s-au plâns de condiţiile de aici.

Se efectuează un control la nivelul acestei secții și se urmărește modul în care se respectă programul de dezinsecție și dezinfecție al spitalului”, a declarat dr. Ştefan Popescu, purtător de cuvânt al DSP Dolj.

Inspectorii ar urma să facă verificări şi în ceea ce priveşte faptul că mamele sunt nevoite să doarmă în pătuţuri lângă copiii lor, nevând alte soluţii.

Reamintim că tatăl unui băieţel, de un an şi patru luni, ce a fost internat duminică noaptea la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, a publicat pe o reţea de socializare o fotografie din care reiese faptul că soţia şi copilul său dorm înghesuiţi într-un pătuţ metalic vechi.

Tatăl reclamă faptul că întreg mobilierul este vechi şi, mai mult, că în saloane sunt insecte, iar mirosul de aici este insuportabil.

Spitalul nr.1 de Urgenta Craiova 2018 Sectia Pediatrie.Cum este posibil in sec 21 sa existe intr-un spital de urgenta asemenea condiții, asemenea paturi vechi de peste 30 ani, sa dormi cu copilul intr-un pat 1500×800 dacă este si atat, fără perne, fara paturi. Sa imi bag eu _I_ in conducerea voastră de jeguri ordinare ca banii stiti sa ii luati. Numai de furat sunteti buni, dar sa modernizati un spital nu vreti ca nu va mai saturați de bani…..Femeile muscate de fel si fel de ganganii, un miros insuportabil in saloane…..???? Fara un frigider sa iti pui mâncarea, fără un dulap sa iti pui hainele…..fără, fără, fără…..”, scrie bărbatul pe facebook.

În urma postării sale, mai multe persoane au reacţionat susţinând că au avut parte de aceleaşi condiţii în unitatea medicală, iar o mamă a trimis presei imagini video pe care femeia spune că le-a înregistrat în spital în luna august şi în care se vede cum saloanele sunt năpădite de gândaci.

Populare

Recomandări

Material lemons, confiscat de polițiștii gorjeni

Polițiștii gorjeni au confiscat 6 mc de material lemnos....

VIDEO/ Mehedinți. Mașină în flăcări

Cu puțin timp în urmă, un echipaj de pompieri...

Gorj. Profesorul care a întreținut relații sexuale cu o elevă, arestat pentru 30 de zile

Profesorul de informatică George Constantin Ilie, care a întreținut...

Mehedinți: S-a votat bugetul și lista de investiții pe 2003, la Consiliul Județean

Consilierii din cadrul Consiliului Județean Mehedinți au aprobat, în...