sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Au vrut să fure mireasa și-au nimerit darul de nuntă!

La sfârșitul acestei săptămâni, patru invitați surpriză și-au făcut apariția la două nunți din Craiova! Nu pentru a da un dar de nuntă, ci pentru a-l lua!

Patru bărbaţi din Olt au apărut neinvitaţi la sfârşitul săptămânii trecute la nunţile din Craiova. „Nuntașii de ocazie”, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani au spart geamurile tuturor mașinilor parcate lângă restaurantele unde se desfășurau evenimentele. Mai exact, unul din restaurante se află pe strada Pelendava, iar celălalt pe Centura de Nord a Craiovei.

„În noaptea de 27/28 octombrie cei patru s-ar fi deplasat în Craiova, în zona a două restaurante unde erau organizate evenimente. Astfel prin spargerea geamurilor unui număr de 9 autoturisme parcate în zona localurilor respective, cei în cauză ar fi sustras bunuri și bani, prejudiciul fiind estimat la suma de 6000 de lei”, a declarat Cosmin Grădinar, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat, dar nu în totalitate. Cei patru s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica