vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

21 de ani după gratii. Și-a torturat și omorât iubita!

În urma cu o jumătate de an, o tânără în vârstă de 19 ani, era torturată și ucisă de iubitul ei, după care îngropată în pădure. Băiatul a omorât-o pe adolescentă cu 18 lovituri de cuțit. Crima avea să fie descoperită accidental la o lună de la comiterea ei. După alte şase luni, criminalul şi-a primit pedeapsa.

21 de ani, pentru băiatul de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, după gratii. Magistraţii Tribunalului Vâlcea s-au pronunţat în cazul unei crime de o cruzime rar întâlnită, produsă în urmă cu mai bine de o jumătate de an în Râmnicu Vâlcea. Crima descoperită accidental a șocat întreaga ţară. Protagonişti în povestea cutremurătoare sunt doi tineri proveniţi din sistemul de stat. Gelozia a fost prea mare, iar băiatul a reacţionat cu 18 lovituri de cuţit. A torturat-o după care a ucis-o şi a îngropat-o în pădure. Şi poate c-ar fi scăpat dacă nu s-ar fi lăudat cu fapta comisă. Judecătorii Tribunalului Vâlcea au decis să-l condamne pe tânăr la 21 de ani şi 3 luni de închisoare pentru omor deosebit de grav. În fapt, mai are de executat 20 de ani şi 6 luni, pentru că din pedeapsa primită i s-au scăzut lunile petrecute până acum după gratii.

Când a comis crima avea 18 ani. Gelos pe iubita lui, a bătut-o și i-a crustat piciorul cu un briceag. Fata a depus plângere la poliție, însă nu a fost de ajuns. Aflați pe terasa unui bar, adolescentul a amenințat-o cu un cuțit cumpărat special pentru a o omorî. A dus-o pe un deal de la periferie, într-un loc cunoscut sub denumirea de Valea Stăncioiului. Aici a bătut-o din nou, cu sălbăticie şi a schingiuit-o cu cuţitul cumpărat special, până când a murit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A învelit-o apoi în saci de gunoi, pe care-i avea pregătiţi în maşină şi a îngropat-o la marginea unei păduri, lângă un pârâu. A acoperit locul cu crengi, ca să nu atragă atenţia. Ulterior, avea să-i povestească unui amic isprava şi să se laude că nimeni nu va descoperi vreodată crima. La o lună de la întâmplare, în urma unei razii ample în Râmnicu Vâlcea, poliţiştii l-au întâlnit pe amicul criminalului, conform Adevarul.

Amicul l-a dat de gol din greșeală. A fost dus la sediul poliției unde a povestit tot ce știa de la criminal. Noaptea, după finalizarea cercetărilor preliminare, a fost de acord să-i ducă pe anchetatori la locul crimei, unde a fost dezgropat cadavrul victimei, pe dealurile din Cartierul Goranu.

Băiatul este condamnat la 21 de ani după gratii pentru că și-a omorât în mod brutal iubita.

Politica