vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia: „Jucătorii sunt marcați, însă cum au fost motivați cu FCSB, așa vor fi și cu Astra!”

Antrenorul italian al Craiovei a prefațat deja întâlnirea cu Astra Giurgiu, de vineri. El nu consideră că Gigi Mulțescu are vreun avantaj prin faptul că a antrenat formația olteană.

Ca de fiecare dată înaintea oricărui meci, Mangia a subliniat că va fi foarte greu pentru echipa sa: „Este un meci dificil cu o echipă bună în faza de apărare și cu jucători care știu să facă bine tranziția pozitivă. Normal că jucătorii sunt marcați de tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, în primul rând sunt oameni. Cum au fost motivați duminică, așa vor fi și acum. Probabil că nu e simplu să pregătim acest meci, dar e vorba de munca noastră. Am văzut tatuajul lui Mitriță, e un lucru care a dorit să-l facă. Alex era foarte legat de Balaci. Mulțescu cunoaște mulți jucători, dar și jucătorii de aici îl cunosc pe Mulțescu. Eu nu cred că vom avea spații mari. Astra are jucători de mare viteză și valoroși, ca Alibec, Llullaku. E normal să rulăm jucătorii, avem 3 meciuri într-o săptămână, vom menaja la un moment dat dintre titulari”.
Italianul a vorbit și despre bătălia pentru play-off: „În acest moment sunt 7 echipe angrenate în lupta pentru play-off. Însă nu știu ce se poate întâmpla la Dinamo și Botoșani. Momentan, clasamentul e scurt, sunt puține puncte care despart echipele. Însă noi trebuie să arătăm continuitate. Au fost victorii, egaluri, și am pierdut un singur meci, la Mediaș”.
CSU nu are probleme de lot înaintea jocului cu Astra: „Nu avem jucători accidentați. Gardoș în acest moment este out, eu am în vedere alți jucători din rațiuni tehnice. Nu sunt probleme medicale. După 2 luni, Răzvan Popa e în lot. Nu e necesar să-și ceară scuze, contează doar comportamentul”.
Meza Colli a promis că va juca din ce în ce mai bine: „Suntem pregătiți. Sperăm să jucăm bine și să luăm puncte. În primul rând sunt încântat că am jucat primul meci pentru Craiova, suporterii au fost fantastici. Sperăm să jucăm bine în continuare pentru a-i mulțumi pe fani. Sunt de două luni accidentat, meciul cu FCSB a fost primul, mă voi antrena mai mult și va fi mai bine. Sunt mulțumit după primul meci, mai ales că echipa a câștigat. Echipa se antrenează bine, pentru a învinge, sperăm să facem o partidă bună la Astra”.
Întrebat dacă știe că patronul Rotaru s-a consultat cu Ilie Balaci pentru aducerea sa, Colli a declarat: „Mi s-a spus că Balaci a contribuit la transferul meu, îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat”.

Două conferințe într-una. Colli: „Eu nu vorbesc despre asta!”
Clubul craiovean a organizat două conferințe într-una singură, având în vedere că s-a vorbit și despre meciul de Cupă, cu Turris Turnu Măgurele. Chiar dacă este peste 6 zile, ziariștii prezenți la întâlnire au acceptat să se discute și acest subiect. Nu și invitatul clubului, jucătorul Meza Colli, care pus să prefațeze meciul din optimile Cupei României a zis: „Acum ne gândim la meciul cu Astra, apoi vom vedea ce va fi”. A răspuns în schimb Mangia: „Clar că suntem favoriți, dar important este să avem atitudine bună. Dacă nu, vor fi probleme. Meza Colli e un jucător important, pas cu pas trebuie să recupereze, au fost 30 de minute cu Steaua, vedem cu Astra, apoi cu Turnu Măgurele. Acum sunt concentrat pentru Astra, staff-ul a început să se intereseze de Turnu Măgurele. Eu sâmbătă dimineața voi studia adversarul, știu doar că Erik Lincar e antrenor acolo. Doar de lipsa de concentrare în fața unui adversar mai modest mă tem. Dacă suntem o echipă puternică va trebui să avem atitudine”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica