vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: S.O.S.! Poliția nu poate să prindă niște hoți de motorină. La perchezițiile domiciliare le-au găsit pliculețe cu ,,iarbă”

Cercetați pentru furt calificat în lipsă, pentru că s-au făcut nevăzuți chiar de sub nasul polițiștilor. IPJ Mehedinți este pe jar , armate de polițiști sunt în alertă și caută o bandă de hoți de motorină. Le cunosc numele la fiecare, știu și cum arată dar nu pot să le dea de urmă. Parcă ar fi intrat în pământ. Este vorba de o bandă organizată de hoți de motorină din comuna Breznița Ocol. Răufăcătorii și-au făcut ,,meseria” în zona de responsabilitate a Secției 2 Poliție Rurală Șimian, zonă care a devenit un fel de rai al infractorilor , unde, cazurile care nu se încadrează la capitolul ,,găinării” sunt greu de tot de rezolvat, poate chiar imposibil, și unde peștele de la cap se impute…

Secția 2 Poliție Rurală Șimian dă rateuri la cazurile mai complicate

La data de 16.10.2018, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 45 ani, din judeţul Argeș, șofer de tir despre faptul că, persoane neidentificate i-au sustras combustibil din autotrenul staționat într-o parcare de pe raza localității Ghelmegioaia, comuna Prunișor, judeţul Mehedinți. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu efective din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian, iar în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că persoanele bănuite de sustragerea carburantului se deplasau cu un autovehicul de culoare verde închis. Extinzând verificările, polițiștii au identificat în trafic autoturismul indicat, procedându-se la urmărirea acestuia, iar la intersecția străzilor  Cicero cu C.D. Ionescu, autovehiculul a fost imobilizat, însă cele trei persoane aflate în interiorul acestuia au fugit în direcții diferite, fapt ce i-a determinat pe oamenii legii să folosească armamentul din dotare pentru reținerea lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceeași dată au fost puse în aplicare nouă mandate de percheziție la locuințele suspecților unde polițiștii au identificat mai multe telefoane mobile și cartele telefonice,  suma de 7000 lei și 140 litri motorină ambalată în 12 bidoane.

De asemenea, au fost identificate 38 pliculețe din plastic transparent, porționate, ce conțin fragmente vegetale de plante de culoare olive cu miros înțepător.

La controlul efectuat asupra autoturismului urmărit, în portbagaj, au fost identificate un număr de 13 recipiente din plastic, polițiștii stabilind că în interiorul maşinii se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 34 ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în prezent sustrăgându-se cercetărilor.

Politica