joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova l-a reangajat pe Napoli. Pușcaș, în locul lui Iancu!

Antrenorul italian care a realizat eventul sezonul trecut în județeană va reveni la formația olteană la data de 18 octombrie. Clubul de liga a treia a anunțat revenirea lui Nicolo Napoli pe banca tehnică. Antrenorul
italian a condus echipa în sezonul trecut în Liga Doljului, obținând numai victorii, rezultate care au dus la câștigarea campionatului, precum și a Cupei României, faza județeană. După parcursul excelent din campionatul precedent, patronatul a stabilit că pentru liga a treia are nevoie de suflu nou. L-a adus pe Fane Stoica, demis după 3 etape, apoi l-a pus interimar pe A. Filip. Echipa între timp a fost eliminată din cupă și e pe 8 în clasament.

Pleacă Gogoașă?
Revenirea lui Nicolo Napoli ar putea duce la despărțirea de Andrei Preda, zis Gogoașă, proaspăt cooptat în staff-ul clubului. Acesta declanșa, la mijlocul lui septembrie, un război cu vechea conducere tehnică a echipei. Câmpul de luptă era ziarul Fanatik.ro: „Gata! Nu mai suport. Vreau să le spun suporterilor tot adevărul. Acest italian Nicolo Napoli și-a făcut imagine pe cârca fotbaliștilor și văd că se dă acum mare oltean de zici că este Dumnezeul nostru al oltenilor. Vă spun foarte clar că dacă el revine la FC Universitatea Craiova atunci eu voi pleca de la această echipă. Nu voi mai face parte din nici un staf și nu voi mai lucra la FCU”.

Mă cheamă Marcel și sunt președinte!
În fotbalul craiovean din acești ani parcă e condiție obligatorie să te cheme Marcel pentru a prelua cârma unuia dintre cele două cluburi. Astfel, CSU îl are la timonă pe Marcel Popescu. În vreme ce FCU Craiova l-a avut pe Marcel Iancu, care a fost deposedat acum de poziție de către Marcel Pușcaș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica