vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pensionarii s-au plâns prefectului de Casa de Pensii

Mai mulți pensionari mehedințeni se plâng de faptul că nu sunt ajutați de angajații Casei de Pensii Mehedinți, care nu le soluționează cererile.

Aceștia au mers în audiență la prefect pentru a-și spune nemulțumirile.

„Cu toate eforturile depuse de domnul Nicolae Draghiea prefectul județului, pentru rezolvarea problemelor de la Casa Județeană de Pensii Mehedinți, la programul de audiențe toți solicitanții au reclamat modul de lucru defectuos al acestei instituții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Octogenari, oameni bolnavi, oameni cu probleme sociale deosebite s-au plâns din nou prefectului, ca ”ultima speranță de rezolvare” – așa cum a afirmat unul dintre ei, că la Casa Județeană de Pensii Mehedinți sunt plimbați și nebăgați în seamă, fiind obligați să revină de 5 – 6 ori pentru aceeași problemă, cererile nefiind soluționate de mai mult de 6 luni.

Prefectul a chemat un reprezentant al casei de pensii și a dispus ca toți cei care s-au prezentat în audiență să fie primiți și ascultați, iar modul de soluționare să fie comunicat domniei sale”, conform reprezentanților Prefecturii Mehedinți.

Aceștia mai arată că prefectul a dispus să fie informat, din nou, ministerul de resort despre situația total necorespunzătoare care se perpetuează la Casa Județeană de Pensii Mehedinți.

Politica