Slatina. Furnizarea gazelor, reluata abia vineri dupa-amiaza

28.000 de consumatori casnici și noncasnici din Slatina sunt afectați de sistarea alimentării cu gaze naturale, potrivit unui comunicat remis de Distrigaz Sud Rețele, iar reluarea distribuției se va face, vineri, la ora 17.00.

Potrivit Distrigaz Sud Rețele, ca urmare a unor disfunctionalități tehnice apărute în sistemul de transport al gazelor naturale operat de Transgaz, în data de 4 octombrie, începând cu ora 17.00, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale, din motive de siguranță, pentru toți clienții din municipiul Slatina.

„În urma acestui incident au fost afectați aproximativ 28.000 de clienți, casnici și non-casnici”, se arată într-un comunicat al companiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa citată mai arată că echipele Distrigaz Sud Rețele au demarat reluarea alimentării cu gaze naturale, începând cu ora 19.00, preconizând finalizarea acțiunii de alimentare cu gaze naturale pentru totalitatea clienților afectați, până în data de 5 octombrie, ora 17.00.

„După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, mai transmit reprezentanții companiei.

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...