vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Condamnat din Devesel prins de poliție și dus la pușcărie

Polițiștii mehedințeni ai Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian au depistat un bărbat de 20 ani, din comuna Devesel, județul Mehedinți, pe numele căruia Judecătoria Drobeta Turnu Severin a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 2 ani și 8 luni. Cel în cauză a fost condus și  depus la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Șoferi sancționați pentru lipsa utilizării centurii de siguranță

Polițiștii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției mun. Drobeta Turnu Severin au inițiat și organizat o acțiune pe linia respectării legislației rutiere privind portul centurii de siguranță pe timpul deplasării, ocazie cu care au fost controlate 51 autovehicule și legitimate 53 persoane, fiind aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, 15 dintre acestea pentru lipsa utilizării centurii de siguranță de către conducătorii auto, au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere și s-a retras un certificat de înmatriculare.
Valoarea sancțiunilor a fost de 5955 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Depistat în trafic cu o remorcă neînmatriculată

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au depistat un bărbat de 60 ani, din comuna Malovăț, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un tractor pe DC 12 A, în localitatea Colibași, ce tracta o remorcă neînmatriculată. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de articolul 334, alineatul 3, din Cod Penal.

Politica