vineri, mai 24, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Bobei de bronz

Prezent cu 2 pugiliști la Campionatul Național de Juniori, de la Piatra-Neamț, Box Club Drobeta a cucerit o medalie de bronz

Dacă severineanul Raul Dăescu (57 kg) a fost eliminat din competiție încă din primul tur, fiind învins de ploieșteanul Cristian Drăgan, Dragoș Bobei a reușit să prindă podiumul de premiere, la Naționalele de Juniori, de la Piatra-Neamț. Elevul pregătit de Sorin Gherghescu a boxat în limitele categoriei 80 kg și a trecut, pe rând, de Gabriel Globașu (CSM Buzău) și de Alin Sandu (CSM Ploiești), prin KO, dar a fost oprit în meciul pentru finală de Alexandru Macovei, de la CSM Buzău.

„Dragoș Bobei a avut o evoluție foarte bună și în semifinale, însă decizia arbitrilor a fost contrară realității din ring. Din păcate, a rămas doar cu medalia de bronz. Raul, fiind în primul an de juniorat, a întâlnit, încă din primul tur, un adversar titrat, pregătit de Titi Tudor. Chiar dacă a pierdut, evoluția sa ne face să fim încrezători pe viitor”, a explicat antrenorul de la Box Club Drobeta, Sorin Gherghescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica