Sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt nu va mai fi executat

Sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt nu va mai fi executat
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt şi-a achitat datoria la bugetul de stat de 100.000 lei, sumă ce reprezintă neplata TVA, dar şi taxe şi impozite pe salarii, astfel că sediul instituţiei nu a mai fost executat.
Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt, Dorel Mocan, a declarat că litigiul a fost soluţionat.
„Referitor la litigiul din luna noiembrie a anului trecut, în ceea ce privește situația clădriii Camerei de Comerț, problema a fost rezolvată încă de la sfârșitul lunii decembrie, acum cum promiteam că în maxim o lună se va soluționa”, a declarat Mocan.
Reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Olt au întocmit pe 15 noiembrie 2017 un nou dosar de executare, prin care au încercat să vândă la licitaţie sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt, de pe bulevadrul Nicolae Titulescu din Slatina.
Clădirea, una impozantă, cu o suprafaţă de 382 metri pătraţi, are fundaţie din beton, zidărie din cărămidă, planşee din beton armat, şarpantă terasă nereciclabilă, învelitoare hidroizolaţie, greşie în birouri, zugrăveală lavabilă, sisteme de aer condiţionat, tâmplărie din aluminiu, dar şi două centrale termice.
Experţii au evaluat, iniţial, această clădire la 1.197.000 lei, acesta fiind şi preţul de pornire a licitaţiei din 17 octombrie, când nimeni nu s-a prezentat. Nici când preţul a scăzut cu 25% nu s-a prezentat nimeni la licitaţie.