vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricolorele au ratat calificarea în finala Campionatului European de la Glasgow

După ratarea calificării la Jocurile de la Rio, echipa feminină nu a prins finala europeană, pentru prima dată în istoria participărilor ei la competiție. Româncele au ratat finala de ”8” pe echipe de la Campionatul European de la Glasgow, după ce au încheiat abia pe locul 12 în calificări.

România a reuşit doar două evoluţii din 12 mai aproape de ce se doreşte, prin Denisa Golgotă, la sărituri şi sol, în urmă cărora a şi obţinut calificarea în finalele pe aparate cu a 5-a notă în fiecare caz. Ca echipă, România a obţinut notă de trecere doar la sărituri, unde a realizat al 5-lea total: 41.532.

Cele mai slabe note au fost obţinute la paralele, toate cele trei reprezentante ale României care au concurat la acest aparat, Laura Iacob, Carmen Ghiciuc şi Denisa Golgotă, având exerciţii cu ratări, astfel că nota maximă a fost 11.633.
Se pare că şi bârna a fost un coşmar pentru gimnaste, astfel că, în tot concursul, România a avut doar patru note care au trecut de 13.000.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În finala pe echipe de sâmbătă, 4 august, s-au calificat, în ordinea punctajului, Franţa, Rusia, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Ungaria, Spania şi Ucraina.

Politica