luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilizare pentru amicalul CSM Slatina – U Craiova 1948

Mobilizare a jandarmilor la amicalul CSM Slatina – U Craiova 1948, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”

Cunoscută pentru suporterii pătimaşi pe care-i are, U Craiova 1984, catalogată de mulţi drept „adevărata Ştiinţa”, va fi susţinută din tribune la amicalul pe care echipa patronată de Adrian Mititelu îl va susţine sâmbătă în compania grupării CSM Slatina. Prin urmare, ordinea şi liniştea publică va fi asigurată de către jandarmi, însă meciul nu este catalogat cu risc. Jocul se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”.

andarmeria va asigura ordinea şi liniştea publică la amicalul CSM Slatina – U Craiova 1948 ce se va disputa sâmbătă, 4 august, cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul „1 Mai”. Formaţia din Bănie va fi susţinută de galerie, fiind una dintre echipele cu cei mai pătimaşi suporteri. Cu toate astea, meciul nu este catalogat ca fiind unul cu risc ridicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Instituţia noastră, Jandarmeria, va participa la meciul amical CSM Slatina Universitatea Craiova cu două rezerve, un efectiv de 10 jandarmi. Rezervele noastre vor fi dispuse în afara stadionului, iar în caz de incidente, tulburare a liniştii publice, intervenim. Meciul nu prezintă grad de risc, din informaţiile pe care le avem, estimăm că vor participa în jur de 200 de suporteri”, a declarat reprezentantul Jandarmeriei Olt, maior Constantin Staicu.

Finanţatorul formaţiei din Bănie, Adrian Mititelu, mizează pe susţinerea a câtorva sute de suporteri în meciul de la Slatina. Potrivit spuselor acestuia, ultraşii s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a face deplasarea la meciul amical pe care echipa lor favorită îl va susţine pe Stadionul „1 Mai” în compania grupării slătinene.

Cred că vor veni câteva sute de suporteri, din ceea ce am văzut pe Facebook. Suntem susţinuţi de cea mai importantă grupare din Bănie, Peluza Sud. Avem vreo 50-60 de suporteri şi în Slatina, acolo unde s-a înfiinţat Peluza Sud. Suporterii ne-au fost mereu alături”, a precizat finanţatorul echipei din Bănie, Adrian Mititelu.

CSM Slatina va susţine astfel, sâmbătă, un test util în această perioadă de pregătire, U Craiova 1948, formaţie nou-promovată în Liga a III-a, având în componenţă jucători experimentaţi precum Mădălin Ciucă, Ovidiu Dănănae, Constantin Grecu sau Mihai Dina.

Politica